EUROCLIMA (Bini Clima) fan coil

EUROCLIMA je od 1963. godine lider na tržištu u proizvodnji i distrubuciji klima komora i ventilator konvektora – fan coil jedinica.
Uz sopstven razvojni tim stručnjaka razvija nova rešenja, proizvodi i plasira klima komore i fan coil jedinice visokog kvaliteta široke primene.
Od jednostavnih, pouzdanih rešenja do higijenskih rešenja i postrojenja za pripremu vazduha.
Euroclima je međunarodna proizvodna kompanija koja ima svoju proizvodnju u 5 gradova u Italiji, Austriji, Indiji i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
Precizno projektovanje, tačna konfiguracija, završetak kompletne proizvodnje u fabrici, tim iskusnih stručnih inženjera i njihov know-how garantuju kvalitetna i pouzdana rešenja, kao i jednostavna puštanja u rad na samom objektu. U svako doba upravljanje jedinicom može da se prilagodi Vašim zahtevima.

POGLEDAJTE SVE EUROCLIMA PROIZVODE

Sa istorijom dugom 100 godina – u kvalitet nema sumnje.
Više od 100 godina BINI dizajnira i proizvodi inteligentna rešenja za pripremu svežeg vazduha. Od male manufakturne radionice sagrađen je brend koji nudi kvalitet i postojanost.
Sa proizvodima Bini klime pokrivamo širok opseg klimatizacionih sistema koji su proizvedeni da postignu najbolje uslove okruženja. Različiti modeli su dostupni u zavisnosti od željenog komfora, tipa investicije i primene (rezidencijalna, komercijalna ili industrijska primena)

SLIM serija RADIACLIM – sa inverter EC motorima

Idealna jedinica u sistemima obnovljivih izvora energije kao što su toplotne pumpe i solarni kolektori, kao, kao i u sistemima grejanja i hlađenja koji generalno koriste nisku temperaturu vode. Veoma efikasan, sa malom inercijom, zagreva, hladi i odvlažuje prostorije u maksimalnoj tišini.
Takođe se može koristiti u sistemima sa visokom temperaturom ili samo u sistemima grejanja.
Debljina od 13 cm, efikasan izmenjivač, tangencijalni ventilator i veoma tih DC inverter motor.
Priključci na levoj strani.

Ultra tanke jedinice SLIM serija SL-EC – sa modulišućim EC motorom

SL-EC fancoil uređaji su dizajnirani da zagrevaju, hlade i odvlažuju okolinu, emituju energiju sa visokom efikasnošću kako na visokim tako i na niskim temperaturama (preporuka je za sisteme toplotnih pumpi). Koriste se i pri prepravkama klasičnog radijatorskog sistema u sistem za klimatizaciju grejanje/hlađenje
(posebno u kombinaciji sa toplotnom pumpom). Mogu da se kombinuju kako sa tradicionalnim kotlovima kao i sa kondenzacionim kotlovima, solarnim sistemima i toplotnim pumpama. Zahvaljujući akustičnim performansama DC inverterski motor u kombinaciji sa tangencijalnim ventilatorom mogu se instalirati čak i u najtišim okruženjima (spavaće sobe i druge prostorije sa posebnim zahtevima ugradnje).

Ultra tanke jedinice SLIM serija SL – sa višebrzinskim AC motorom

SL serija fancoil jedinica ja široka samo 130 mm i ima primenu za hlađenje, grejanje i odvlaživanje. U modu grejanja ima efekat prirodne konvekcije (isto kao i radijator) što minimizuje upotrebu ventilatora

Kasetne jedinice

Inovativni dizajn kasete kompanije Bini Clima garantuje visoke performanse sa niskim nivoom buke. Ovo su savršene jedinice ako je prioritet dizajn jer su kompatibilne sa bilo kojim okruženjem i nameštajem. Efikasnost ventilatora i mogućnost podešavanja krilaca garantuju ujednačenu distribuciju u okolini. Dimenzije su pogodne za sve standardne evropske module i omogućavaju brzu i laku montažu. Širok izbor modela i velika dostupnost dodatne opreme čini ove kasete prilagodljivim na svaki zahtev.

Inovativni dizajn kasete kompanije Bini Clima garantuje visoke performanse sa niskim nivoom buke. Ovo su savršene jedinice ako je prioritet dizajn jer su kompatibilne sa bilo kojim okruženjem i nameštajem. Efikasnost ventilatora i mogućnost podešavanja krilaca garantuju ujednačenu distribuciju u okolini. Dimenzije su pogodne za sve standardne evropske module i omogućavaju brzu i laku montažu. Širok izbor modela i velika dostupnost dodatne opreme čini ove kasete prilagodljivim na svaki zahtev.

SERIJA CC / CC-EC
Koanda: Kasete tipa “CC” serije su dizajnirane i proizvedene da zadovolje dvostruku potrebu: visoke performanse uz maksimalnu tišinu, inovativni dizajn kompatibilan sa bilo kojom vrstom okruženja i nameštaja. Dostupni u 2-cevnoj i 4-cevnoj verziji, omogućavaju klimatizaciju u letnjem i zimskom periodu sa optimizovanom distribucijom vazduha zahvaljujući visokoj efikasnosti ventilatora, specijalno dizajniranog za ovu primenu. Dimenzije kućišta i spoljne ploče su kompatibilne sa evropskim standardnim modulima spuštenih plafona. Širok spektar modela i široka dostupnost dodatne opreme čine kasetu izuzetno raznovrsnom i prilagodljivom svakom tipu zahteva.

Kanalske jedinice

Idealno rešenje za primenu u sistemima klimatizacije u hotelima, kancelarijama, bolnicama, školama, itd. Široka fleksibilnost performansi, efikasna kontrola udobnosti životne sredine, autonomija rada svake jedinice ponaosob.
Moderne jedinice koje omogućavaju avangardna i prestižna rešenja. Posebna tišina, higijena i efikasna razmena energije, garantovan kvalitet i efikasnost.

Download sekcija
FAN COIL uredjaji
ZHK INOVA